Denver Pps-42000 – Powerbank – 42000 Mah – Med Solcelle Panel, 18 Watt – 10 A – Qc – 3 Output-Stikforbindelser (2 X Usb, Usb-C)

1.517 kr.

Oplev Denver Pps-42000 powerbank med 42000 mAh og solcellepanel. Perfekt til rejser, med hurtig opladning og flere stik til alle dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900534888368 Kategori:

Oplev friheden og uafhængigheden ved at holde dine enheder opladede, uanset hvor dit eventyr fører dig med Denver PPS-42000 Powerbank. Designet til den eventyrlystne sjæl, som ønsker at være på farten uden at bekymre sig over batterilevetid, byder denne kraftfulde powerbank på en imponerende kapacitet på hele 42.000 mAh. Dette er ikke bare en almindelig powerbank; det er en tro følgesvend, der sikrer, at du altid har strøm, når du har mest brug for det.

Med sin indbyggede solcellepanel er Denver PPS-42000 ikke blot en powerbank, men også en miljøvenlig og bæredygtig løsning. Uanset om du vandrer i bjergene, camperer i skoven eller bare slapper af på stranden, kan du nyde godt af solens energi til at oplade din powerbank. Med en effektiv opladningsevne fra solpanelet kan du forsyne dine enheder langt væk fra stikkontakter, hvilket gør denne powerbank til et perfekt valg for friluftsentusiaster.

Den kraftfulde 18 Watt output og Quick Charge 3.0-teknologi sikrer, at du får hurtig og effektiv opladning af dine gadgets. Med tre output-stikforbindelser, herunder to USB-porte og en USB-C, kan du oplade flere enheder samtidig. Uanset om det er din smartphone, tablet eller andet elektronisk udstyr, kan du have tillid til, at denne powerbank leverer den nødvendige strøm til at holde dig forbundet og underholdt.

En af de mest imponerende egenskaber ved Denver PPS-42000 er dens robusthed og brugervenlighed. Designet til at modstå de barske forhold, som ofte er forbundet med udendørs aktiviteter, er den bygget til at holde. Den ergonomiske form og det lette materiale gør den nem at bære med sig på alle dine rejser. Uanset om du lægger den i rygsækken eller i lommen, er det en pålidelig ledsager, som du nemt kan have med dig overalt.

Denvers fokus på funktionalitet betyder, at denne powerbank er mere end bare som en energikilde. Den giver også et væld af sikkerhedsfunktioner, som beskytter dine enheder mod overopladning, kortslutning og overophedning. Med denne powerbank kan du have ro i sindet, da dine enheder er i sikre hænder.

Uanset om du er på vej til en weekendtur, en lang rejse eller blot ønsker at have ekstra energi til den daglige pendling, er Denver PPS-42000 Powerbank et uundgåeligt valg. Lad ikke batterimangel stå i vejen for dine eventyr; vælg en powerbank, der giver dig frihed, holdbarhed og pålidelighed, når du har mest brug for det. Tag det første skridt mod ubegribelig frihed med Denver PPS-42000 – din optimale energikilde til alting.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Denver Pps-42000 – Powerbank – 42000 Mah – Med Solcelle Panel, 18 Watt – 10 A – Qc – 3 Output-Stikforbindelser (2 X Usb, Usb-C)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.