Spello Powerbank m. Solcelle – 15W 1 x USB-C, 2 x USB-A & Trådløs Opladning – 24.000 mAh – Sort / Orange

399 kr.

Oplev Spello Powerbank med solcelle, 24.000 mAh og trådløs opladning. Perfekt til rejser og outdoor, hold den altid opladt hvor som helst

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701723902687 Kategori:

Oplev friheden ved ubegrænsede strømforbindelser med Spello Powerbank – en kraftfuld companion, der holder dig kørende, uanset hvor dit eventyr fører dig hen. Designet til den moderne livsstil, kombinerer denne powerbank enestående funktionalitet med stilfuldt design, der ikke kun gør den til et praktisk gadget, men også til et modeudtryk.

Med en imponerende kapacitet på 24.000 mAh, har du mere end rigeligt strøm til at oplade din smartphone flere gange, samt dine andre enheder som tablets, højttalere og endda smartwatches. Med sine tre udgange – 1 x USB-C og 2 x USB-A – kan du samtidig oplade flere enheder. Glem alt om de hektiske situationer, hvor du står med en næsten flad enhed. Uanset om du er på camping, vandretur, eller bare har brug for et ekstra boost i hverdagen, er Spello Powerbank din pålidelige strømpartner.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne powerbank er dens solcelle-funktion, der giver en bæredygtig og miljøvenlig måde at oplade dine enheder på. De integrerede solceller giver dig muligheden for at samle solenergi, hvilket gør det ideelt for udendørs entusiaster, der ønsker at minimere sin afhængighed af stikkontakter. Tænk på det som en lille klimavenlig kilde til energi i din rygsæk, klar til at udnytte solens stråler.

Men det stopper ikke her. Med den praktiske indbyggede lommelygte, er Spello Powerbank din ideelle følgesvend til natteeventyr eller nødsituationer. Den kraftfulde lommelygte lyser din vej, når mørket falder på, og dens robuste fremtoning sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om skader, når du bevæger dig rundt. Dens slidstærke design giver et solidt greb, hvilket er perfekt til de mere udfordrende omgivelser.

Spello Powerbank tilbyder også trådløs opladning, der gør det muligt for dig at slippe for kabler helt og holdent. Bare pladser din smartphone eller andet trådløst kompatibelt device på powerbanken, og se magien ske. Denne funktion er utroligt praktisk, hvis du har travlt eller blot ønsker at reducere rod og besværet med ledninger.

Med et stilfuldt sort og orange design, er denne powerbank ikke kun funktionsdygtig – den ser også fantastisk ud i din taske. Uanset om du skal på arbejde, rejse, eller bare nyde en dag i parken, er Spello Powerbank den ideelle løsning, der giver dig ro i sindet, formåen og et touch af stil. Gør dig klar til at tage kontrol over din strømforsyning og velkommen til en ny æra af mobilitet med Spello Powerbank.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spello Powerbank m. Solcelle – 15W 1 x USB-C, 2 x USB-A & Trådløs Opladning – 24.000 mAh – Sort / Orange”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.