Tilbud!
,

Lippa Solcelle PowerBank 20.000 mAh 20W 3 x USB-A & 1 x USB-C- Sort / Orange

Original price was: 399 kr..Current price is: 339 kr..

Oplev Lippa Solcelle PowerBank med 20.000 mAh kapacitet, hurtig opladning og bæredygtigt design – perfekt til eventyr og hverdagsbrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701280113829 Kategorier: ,

Lippa Solcelle PowerBank 20.000 mAh er ikke bare en almindelig powerbank; det er din ultimative følgesvend til eventyr, hvor du aldrig behøver at bekymre dig om strømmen i din smartphone eller andre elektroniske enheder. Med en imponerende kapacitet på 20.000 mAh er denne powerbank designet til at holde trit med dit energibehov – uanset om du er på camping, vandretur eller bare nyder en dag i parken.

Det robuste design gør denne powerbank skræmmende mod de udfordringer, naturen kan byde på. Den er bygget til at modstå stød, vand og støv, hvilket betyder, at du kan tage den med dig, uanset hvor eventyret fører dig hen. Du kan være tryg ved at vide, at din powerbank vil fungere i selv de mest krævende forhold – perfekt til friluftsentusiaster eller dem, der bare ønsker at være forberedte.

En af de mest innovative funktioner ved Lippa Solcelle PowerBank er den integrerede solcelleopladning. Med den kraftfulde solcellepanel kan du oplade din powerbank direkte fra solen, hvilket giver dig ubegribelig frihed under dine udendørsaktiviteter. Forestil dig at sidde i skovens fredfyldte stille, med din powerbank muntert opladende ved hjælp af solens stråler – der er ingen behov for stikkontakter, kun naturens egen energi. Dette gør den ideel til længere ture, hvor adgangen til strøm kan være begrænset.

Med hele fire udgange – tre USB-A og en USB-C – kan du oplade op til fire enheder samtidig. Dette er særligt nyttigt, når du er på farten med venner eller familie, der også har brug for strøm. Uanset om du skal oplade smartphones, tablets eller andre gadgets, sikrer Lippa Solcelle PowerBank at alle kan få strøm til deres enheder, så I kan dele oplevelserne uden at bekymre jer om at løbe tør for strøm.

Hurtigopladingsteknologien gør det muligt at få mest muligt ud af din tid. Du kan hurtigt få din enhed op på minimal tid, så du kan komme videre med dine eventyr. Powerbanken understøtter også smart opladning, hvilket betyder, at den automatisk kan genkende den tilsluttede enhed og tilpasse opladningshastigheden, så du får den mest effektive opladning hver gang.

Det stilrene design i sort og orange giver powerbanken et moderne og sporty look, der ikke kun appellerer til friluftsentusiaster, men til alle, der værdsætter funktionalitet og æstetik. Den er også let at transportere, hvilket gør den til den perfekte ledsager til enhver rejse – stor som lille.

Lippa Solcelle PowerBank 20.000 mAh er mere end blot en powerbank; det er en livsstilsinvestering for dem, der ønsker at være på forkant med teknologi og samtidig omfavne udendørslivet. Gør dig selv en tjeneste, og lad denne fantastiske powerbank være din trofaste strømleverandør, så du altid kan være forbundet, uanset hvor livet tager dig hen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lippa Solcelle PowerBank 20.000 mAh 20W 3 x USB-A & 1 x USB-C- Sort / Orange”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.