Sandberg Urban Solcelle Powerbank 18W – 2x USB-A QC 3.0 / USB-C (PD) – 10.000 mAh – Sort

269 kr.

Oplev friheden med Sandberg Urban Solcelle Powerbank: Effektiv opladning med solenergi, hurtig USB-C teknologi og super bærbar design til eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442700993574241 Kategori:

Sandberg Urban Solcelle Powerbank 18W er det perfekte valg for dem, der ønsker pålidelighed, bæredygtighed og frihed, når de er på farten. Med sine 10.000 mAh kapacitet er denne powerbank designet til at give dig den nødvendige strøm til at holde dine enheder kørende – uanset om du er på eventyr i naturen, på festival eller blot i byen.

Det mest imponerende ved denne powerbank er dens solcellefunktion, der gør det muligt at oplade den ved hjælp af solens energi. Glem alt om at lede efter stikkontakter eller bekymre dig om, hvorvidt din powerbank har strøm nok til at oplade dine gadgets. Med denne innovative løsning kan du med ro i sindet rejse ud i naturen eller tilbringe en hel dag uden adgang til strøm og stadig sikre, at din smartphone, tablet eller andet elektronisk udstyr er klar til brug. Forestil dig, at du sidder i parken med dine venner eller vandrer i bjergene og stadig kan holde kontakten og dele øjeblikke – det er forhåbentlig ikke blot en drøm, men en realitet med Sandberg Urban Solcelle Powerbank.

Den har to USB-A porte med QC 3.0 hurtigopladningsteknologi, som sikrer, at du hurtigt kan oplade dine enheder, så du hurtigt kan komme videre med det, der er vigtigt for dig. Uanset om du har brug for at oplade din smartphone, en power-hungrende tablet eller en smartwatch, vil denne powerbank klare opgaven effektivt og pålideligt. Derudover er der en USB-C port (PD) til at imødekomme moderne enheders opladningsbehov, hvilket gør den endnu mere alsidig.

Desuden er designet af powerbanken både stilrent og robust. Den sorte farve giver den et moderne udtryk, mens det kompakte og letvægtige design gør det nemt at tage den med overalt. Den passer uden problemer ned i din taske eller rygsæk, så du altid er klar til at forsyne dine enheder med strøm. Den er ideel til både rejser, dagsture og hverdagsbrug, hvilket gør den til en uundgåelig følgesvend, når du bevæger dig ud i verden.

Yderligere tilbyder Sandberg Urban Solcelle Powerbank en sikker og stabil opladning for dine enheder med indbygget beskyttelse mod overopladning og kortslutning. Dette sikrer, at du kan føle dig tryg ved at lade dine produkter op, samtidig med at du udviser omtanke for miljøet.

Med Sandberg Urban Solcelle Powerbank kombinerer du det bedste fra teknologiens verden med et bæredygtigt valg, som både er praktisk, pålideligt og flot. Tag styringen over, hvordan og hvornår du oplader dine enheder, og gør hver en rejse til en oplevelse fyldt med energi og frihed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sandberg Urban Solcelle Powerbank 18W – 2x USB-A QC 3.0 / USB-C (PD) – 10.000 mAh – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.